Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS

Διευθυντής Metropolitan General

Προηγμένη Λαπαροσκοπική & Οπισθοπεριτοναϊκή Χειρουργική
Αριστούχος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Ο ιατρός Αριστοτέλης Κεχαγιάς, Διευθυντής της Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Πεπτικού & Ενδοκρινών του Metropolitan General, είναι αριστούχος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο τίτλων χειρουργικής ειδικότητας (Γενική Χειρουργική – Ελλάδα, Λαπαροσκοπική Χειρουργική Πεπτικού Συστήματος και Επινεφριδίων – Φινλανδία) με μακρόχρονη θητεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Τάμπερε στην Φινλανδία και μετεκπαιδεύσεις σε κορυφαία νοσοκομεία της Ευρώπης. Έχει εκπαιδεύσει πλήθος χειρουργών σε διάφορες χώρες σε μοντέρνες τεχνικές προηγμένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής, σε επεμβάσεις με τεχνολογία LASER, καθώς και στην πρωτοπόρο ελάχιστα επεμβατική οπίσθια οπισθοπεριτοναϊκή επινεφριδεκτομή (PRA). Έχει εισαγάγει νέες τεχνικές όπως η SSLHMD-PRA και η RSAT-PRA (τροποποιημένες PRA για αφαίρεση γιγάντιων όγκων επινεφριδίου), καθώς και η εντελώς αυθεντική PRNSS για την εκτομή οπισθοπεριτοναϊκών όγκων με 3 μικρές οπές. Επιπλέον, είναι ο μόνος χειρουργός σε παγκόσμιο επίπεδο που έχει πραγματοποιήσει οπισθοπεριτοναϊκή/λαπαροσκοπική επέμβαση με μόνο δυο μικρές οπές, για την αφαίρεση όγκου επινεφριδίου με την PRA, και ο μόνος που έχει πραγματοποιήσει οπισθοπεριτοναϊκές ολικές νεφρεκτομές για καρκίνο (3 μικρών οπών).

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977, όπου ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα της Ιταλίας καθώς και στο Πανεπιστήμιο Oulu της Φινλανδίας. Αποφοίτησε το 2003 από την Πάντοβα με λίαν καλώς, ενώ έλαβε άριστα στην παρουσίαση της πειραματικής πτυχιακής του διατριβής η οποία βασίστηκε σε κλινικές μελέτες του Dr Κεχαγιά που πραγματοποίησε και στα δύο Πανεπιστήμια (Oulu, Πάντοβα). Κατά τα έτη 2004-2006 ολοκλήρωσε την υπηρεσία ιατρού υπαίθρου (Γ.Ν.Καλαμάτας, Κ.Υ.Μελιγαλά) και την στρατιωτική του θητεία. Το 2007 κατείχε έμμισθη θέση στην χειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Oulu της Φινλανδίας με καθήκοντα χειρουργού και κλινικoύ ερευνητή. Την περίοδο 10/2007-10/2013 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Γενική Χειρουργική στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο (”Αγία Όλγα”) Αττικής υπό του Καθηγητού κ. Δερβένη, ενώ έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στην γενική χειρουργική τον Ιούλιο του 2013. Στο ενδιάμεσο (Μάρτιος 2009, Μάρτιος-Απρίλιος 2011) πραγματοποίησε τρίμηνη εκπαίδευση στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Oulu, Φινλανδίας. Κατά το διάστημα 2007-2013 πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό ογκολογικών επεμβάσεων παχέος εντέρου, στομάχου, παγκρέατος, και ήπατος, καθώς και επεμβάσεις για καλοήθεις παθήσεις.

 

Το 2014 κατείχε έμμισθη θέση στην κλινική χειρουργικής παχέος εντέρου και ορθού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Southend της Μεγάλης Βρετανίας. Μεταξύ Μαΐου – Ιουλίου 2014 μετεκπαιδεύθηκε στο τμήμα λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο UMC Utrecht της Ολλανδίας υπό του καθηγητου R. Van Hillegersberg, κατόπιν υποτροφίας από την ESSO. Από τον Αύγουστο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2017 κατείχε θέση επιμελητού χειρουργού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Tampere της Φινλανδίας όπου διετέλεσε πλήθος επεμβάσεων ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής (λαπαροσκοπική χειρουργική), ενώ παράλληλα κατείχε τη θέση Διευθυντού του τμήματος Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων & Επινεφριδίων. Ο Dr Κεχαγιάς αποτελούσε τον μοναδικό χειρουργό στην Φινλανδία (και από τους ελάχιστους στην Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες), που πραγματοποιούσε την ελάχιστα επεμβατική αφαίρεση επινεφριδίου με την οπίσθια οπισθοπεριτοναϊκή μέθοδο (PRA – posterior retroperitoneoscopic adrenalectomy). Απέκτησε έτερο τίτλο χειρουργικής ειδικότητας (Specialist in Gastrointestinal and Adrenal Surgery, Tampere University Hospital, Finland) ως αντιστοιχία των ικανοτήτων στην προηγμένη ελάχιστα επεμβατική χειρουργική (advanced laparoscopy) κατακτώντας την πρώτη θέση στην πανεθνική αξιολόγηση της Φινλανδίας. Ενδιάμεσα, τον Μάιο 2017 μετεκπαιδεύθηκε στην κλινική χειρουργικής ογκολογίας και χειρουργικής ήπατος-παγκρέατος στο Rudolfstiftung Hospital της Βίεννης υπό του Καθηγητού T. Grünberger (υποτροφίες ESDO και SGK).

 

Μέχρι τον Αύγουστο του 2019 κατείχε μόνιμη θέση επιμελητού χειρουργού Α’ στο τμήμα προηγμένης λαπαροσκοπικής και ενδοκρινολογικής χειρουργικής του νοσοκομείου Kanta- Häme Central Hospital (KHCH) της Φινλανδίας όπου πραγματοποίησε πλήθος λαπαροσκοπικών επεμβάσεων πεπτικού συστήματος, επινεφριδίων (PRA), ενδοκρινών, και παχυσαρκίας. Συγχρόνως διετέλεσε επικεφαλής της ομάδας των κλινικών ερευνών του ιδίου τμήματος στο KHCH με σημαντικό επιστημονικό έργο και δημοσίευση μελετών, θέση την οποία διατηρεί και σήμερα. Έως το τέλος του 2019 ήταν επιμελητής χειρουργός Α’ στο Lapland Central Hospital πραγματοποιώντας επεμβάσεις ενδοκρινών αδένων, PRA, λαπαροσκοπικής χειρουργικής και παχυσαρκίας.

 

Επιπλέον, τον Μάιο του 2019 μετεκπαιδεύτηκε στην κλινική χειρουργικής παχέος εντέρου και πρωκτού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tor Vergata, Ρώμη, υπό του καθηγητού P.Sileri, με έμφαση στις σύγχρονες τεχνικές (LASER) αντιμετώπισης πρωκτολογικών παθήσεων και κύστης κόκκυγα (υποτροφία από ESCP και SΚΥ). Τον Οκτώβριο 2019 μετεκπαιδεύθηκε στη χειρουργική θυρεοειδούς και παραθυρεοειδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καρολίνσκα της Στοκχόλμης στη Σουηδία υπό του καθηγητου J.Zedenius, και τον Νοέμβριο 2019 στο αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου UMC Utrecht της Ολλανδίας υπό των καθηγητών M.Vriens και I-B.Rinkes (υποτροφίες από SYK). Είναι πιστοποιημένος στην προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική από το κέντρο IRCAD France στο Στρασβούργο.

 

Ο Αριστοτέλης Κεχαγιάς είναι αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών (θέμα: «Ο ρόλος των παραγόντων φλεγμονής στην πρόβλεψη της βαρύτητας της οξείας εκκολπωματίτιδας»). Έχει επιτελέσει σημαντικό έργο εκπαίδευσης επιμελητών χειρουργών, καθώς και ειδικευόμενων ιατρών χειρουργικής, σε επεμβάσεις προηγμένης λαπαροσκοπικής και γενικής χειρουργικής. Έχει σημαντικό ρόλο στη χειρουργική έρευνα με δεκάδες δημοσιευμένες μελέτες σε διεθνή περιοδικά (στις περισσότερες ως βασικός ερευνητής). Ως διευθύνων του τμήματος κλινικών μελετών χειρουργικής του νοσοκομείου KHCH έχει την κύρια επιμέλεια δύο υποψηφίων διδακτόρων, ενώ έχει την επιμέλεια υποψηφίου διδάκτορος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καρολίνσκα της Στοκχόλμης. Η ερευνητική του δραστηριότητα περιλαμβάνει διεθνείς συνεργασίες με κέντρα στα οποία έχει θητεύσει ως Fellow. Έχει λάβει μέρος σε πλήθος διεθνών και εθνικών συνεδρίων ως προσκεκλημένος ομιλητής όπου έχει παρουσιάσει προσωπικές έρευνες και χειρουργικά θέματα αιχμής. Είναι κριτής επιστημονικών μελετών και συγγραμμάτων σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά (British Journal of Surgery, American Journal of Transplantation, Digestive Surgery, World Journal of Surgery, Cancer Management and Research, Radiotherapy and Oncology, Cancers, European Radiology, Minerva Chirurgica, Hellenic Journal of Surgery, κ.ά.). Επιπλέον, ο Dr Κεχαγιάς έχει επινοήσει τροποποιημένες εκδοχές της ελάχιστα επεμβατικής οπισθοπεριτοναϊκής επινεφριδεκτομής (την space-sparing left-handed medial dissection PRA και την RSAT – Retroperitoneal Space Augmentation Technique) αυξάνοντας σημαντικά τις δυνατότητες της τεχνικής για την αφαίρεση ευμεγέθων/γιγαντιαίων όγκων των επινεφριδίων. Έχει επινοήσει επίσης και την πλήρως αυθεντική μέθοδο PRNSS για την ασφαλή αφαίρεση οπισθοπεριτοναϊκών όγκων με 3 μικρές τομές. Αποκλειστικότητά  είναι και η τεχνική του της οπισθοπεριτοναϊκής ολικής νεφρεκτομής για καρκίνο (3 μικρών οπών). Είναι ο μόνος χειρουργός που έχει αφαιρέσει οπισθοπεριτοναϊκούς (και εν γένει) όγκους με μόνο δύο μικρές οπές (2-port no-grasp MIRS). Οι νέες αυτές χειρουργικές τεχνικές έχουν λάβει διεθνή αναγνώριση και έχουν παρουσιαστεί σε υψηλού κύρους συνέδρια (EAES, EDS, ESES, BAETS, κ.α.).

 

Ο χειρουργός Αριστοτέλης Κεχαγιάς έχει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο έχοντας διδάξει ή πραγματοποιήσει παρουσιάσεις στα εξής νοσοκομεία του εξωτερικού:

 • Tampere University Hospital, Tampere, Finland
 • Karolinska University Hospital, Stockholm, Sweden
 • Kanta-Häme Central Hospital, Hämeenlinna, Finland
 • Lapland Central Hospital, Rovaniemi, Finland
 • Tor Vergata University Hospital, Rome, Italy
 • Padova University Hospital, Padova, Italy
 • UMC University Hospital, Utrecht, the Netherlands

 

Ο Αριστοτέλης Κεχαγιάς είναι μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών (FACS). Επίσης, είναι μέλος εγνωσμένων χειρουργικών εταιρειών σε εθνικό (Φινλανδία, Ελλάδα) και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (EAES, ESCP, ESDO, EDS, ESSO, ESES, WSES, κ.α.), από τις οποίες έχει λάβει αρκετές μετεκπαιδευτικές υποτροφίες.

 

Ο χειρουργός δραστηριοποιείται ιδιωτικά διατηρώντας ιατρείο στην Αγία Παρασκευή και συνεργάζεται με κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία των Αθηνών, κυρίως στο Metropolitan General με την χρήση τεχνολογίας 3D. Κύριο ενδιαφέρον του αποτελούν οι τομείς της γενικής και ενδοκρινολογικής χειρουργικής, και της χειρουργικής ογκολογίας, με έμφαση στην προηγμένη ελάχιστα επεμβατική χειρουργική και τις επεμβάσεις Laser. Ομιλεί Αγγλικά, Φινλανδικά, Ιταλικά, Γαλλικά. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

 

Ακολουθεί λίστα των ιατρικών εταιρειών όπου είναι μέλος:

 • European Association of Endoscopic Surgery (EAES)
 • European Society of Surgical Oncology (ESSO)
 • European Society of Coloproctology (ESCP)
 • European Society of Digestive Oncology (ESDO)
 • European Digestive Surgery (EDS)
 • European Society of Endocrine Surgery (ESES)
 • European Hernia Society (EHS)
 • World Society of Emergency Surgery (WSES)
 • Finnish Society of Gastrointestinal Surgery (SGK)
 • Finnish Society of Gastroenterology (SGE)
 • Finnish Surgical Association (SKY)
 • Finnish Society of General Surgery (SYK)
 • Finnish Society of Hernia Surgery (STK)
 • Finnish Medical Association (SLL)
 • Hellenic Medical Association Athens (ΙΣΑ)
 • Hellenic Surgical Society (EXE)
 • Fellow of the American College of Surgeons (FACS)

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Διευθυντής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Πεπτικού, Ενδοκρινών & Οπισθοπεριτοναίου, Metropolitan General
 • Επιμελητής Γενικός Χειρουργός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Tampere, Φινλανδίας, Διευθύνων του Τμήματος Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Επινεφριδίων
 • Επιμελητής Α’ τμήματος Γενικής Χειρουργικής και Ενδοκρινών Αδένων Kanta-Häme Central Hospital, Φινλανδία, (νύν) Διευθύνων του τμήματος Κλινικών Μελετών Χειρουργικής
 • Επιμελητής Α’ τμήματος Γενικής Χειρουργικής και Ενδοκρινών Αδένων Lapland Central Hospital, Φινλανδία
 • Γενικός Χειρουργός, Κλινική Χειρουργικής Παχέος Εντέρου και Ορθού, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Southend, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Γενικός Χειρουργός, Τμήμα Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Oulu, Φινλανδία
 • Χειρουργός και νυν Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ουτρέχτης, Ολλανδία
 • Ειδικότητα στην Γενική Χειρουργική, Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο (Αγία Όλγα) Αθηνών

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Αριστούχος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Τίτλος ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής (Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο Αθηνών)
 • Τίτλος ειδικότητας Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Πεπτικού και Ενδοκρινών Αδένων (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τάμπερε, Φινλανδία)
 • Πτυχίο Ιατρικής – Πανεπιστήμια Padova Ιταλίας και Oulu Φινλανδίας
 • Μετεκπαίδευση, Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, IRCAD France, Strasbourg
 • Μετεκπαίδευση, Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Aesculap Akademie, Berlin, Germany
 • Μετεκπαίδευση, Χειρουργική Θυρεοειδούς – Παραθυρεοειδών Karolinska Institut Stockholm, Σουηδία και UMC Utrecht, Ολλανδία
 • Μετεκπαίδευση, Ελάχιστα Επεμβατική &  Ρομποτική Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων, UMC Utrecht, Ολλανδία
 • Μετεκπαίδευση, Χειρουργική Πρωκτού και Πυελικού Εδάφους, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tor Vergata, Ρώμη
 • Μετεκπαίδευση, Χειρουργική Ογκολογία Ήπατος-Παγκρέατος, Rudolfstiftung Hospital, Βιέννη
 • Μετεκπαίδευση, Προηγμένη Λαπαροσκοπική & Ρομποτική Χειρουργική Πεπτικού, UMC Utrecht, Ολλανδία

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • European Association of Endoscopic Surgery (EAES)
 • European Society of Surgical Oncology (ESSO)
 • European Society of Coloproctology (ESCP)
 • European Society of Digestive Oncology (ESDO)
 • European Digestive Surgery (EDS)
 • European Society of Endocrine Surgery (ESES)
 • European Hernia Society (EHS)
 • World Society of Emergency Surgery (WSES)
 • Finnish Society of Gastrointestinal Surgery (SGK)
 • Finnish Society of Gastroenterology (SGE)
 • Finnish Surgical Association (SKY)
 • Finnish Society of General Surgery (SYK)
 • Finnish Society of Hernia Surgery (STK)
 • Finnish Medical Association (SLL)
 • Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)
 • Hellenic Surgical Society (EXE)
 • Fellow of the American College of Surgeons (FACS)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Σεμινάριο σύγχρονης χειρουργικής καρκίνου θυρεοειδούς – Ευρωπαϊκή Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας (ESSO), Ουτρέχτη, Ολλανδία 11/2019
 • Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εταιρείας Παθήσεων Οισοφάγου (ESDE), Αθήνα, 11/2019
 • 14 ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου, Ορθού, Πρωκτού (ESCP), Βιέννη, 09/2019
 • Σεμινάριο σύγχρονης χειρουργικής καρκίνου παγκρέατος – Ευρωπαϊκή Εταιρεία Χειρουργικής Ογκολογίας (ESSO), Μιλάνο, 09/2019
 • 13 ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Πεπτικού Συστήματος, Κίεβο, Ουκρανία, 04/2019
 • Σύγχρονες τεχνικές λαπαροσκοπικής χειρουργικής κηλών – Εκπαιδευτικό σεμινάριο, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Jorvi, Ελσίνκι, Φινλανδία (01/2019)
 • Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο Χειρουργικής Παχυσαρκίας, IRCAD France, Strasbourg (11/2018)
 • 31 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής, Αθήνα (11/2018)
 • 13 ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου, Ορθού, Πρωκτού (ESCP), Νίκαια, Γαλλία (09/2018)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ/ΚΛΙΝΙΚΕΣ

 • Metropolitan General
 • Μητέρα – Υγεία
 • Βιοκλινική
 • Ρέα
 • Ευρωκλινική
 • Ευγενίδιο

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
 • Φινλανδικά
 • Ιταλικά
 • Γαλλικά
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Laparoscopic Surgeon, Tampere University Hospital, Finland.
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Laparoscopic Surgeon, Tampere University Hospital, Finland.
Διδακτορική Διατριβή στην Εκκολπωματίτιδα, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS.
Διδακτορική Διατριβή στην Εκκολπωματίτιδα, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS.
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Retroperitoneoscopic Adrenal Surgery
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Retroperitoneoscopic Adrenal Surgery
30ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής, Κρακοβία, Πολωνία, Ιούλιος 2022.
30ο Συνέδριο Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής, Κρακοβία, Πολωνία, Ιούλιος 2022.
Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS, Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική.
Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS, Προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική.
14o Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Χειρουργικής Πεπτικού, EDS Belgrade 2022.
14o Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Χειρουργικής Πεπτικού, EDS Belgrade 2022.
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Double-Specialty Title Holder (1.General Surgery, 2.Digestive & Endocrine Surgery)
Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS - Ελάχιστα Επεμβατική Ενδοκρινών Αδένων
Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS - Οπισθοπεριτοναϊκή Χειρουργική 3 μικρών οπών.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τάμπερε, Φινλανδία TAYS - Minimally Invasive Surgical Innovation.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τάμπερε, Φινλανδία TAYS - Minimally Invasive Surgical Innovation.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τάμπερε, Φινλανδία.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τάμπερε, Φινλανδία.
17ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενδοσκοπικής Χειρουργικής – Ομιλία για την Οπισθοπεριτοναϊκή Επινεφριδεκτομή
17ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενδοσκοπικής Χειρουργικής – Ομιλία για την Οπισθοπεριτοναϊκή Επινεφριδεκτομή
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Retroperitoneoscopic Surgery
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Retroperitoneoscopic Surgery
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Προηγμένη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική.
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Προηγμένη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τάμπερε, Φινλανδία.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τάμπερε, Φινλανδία.
Επεμβάσεις Θυρεοειδούς με τον φίλο καθηγητή Menno Vriens στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουτρέχτης (Ολλανδία).
Επεμβάσεις Θυρεοειδούς με τον φίλο καθηγητή Menno Vriens στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουτρέχτης (Ολλανδία).
Με τον φίλο καθηγητή Pierpaolo Sileri, υφυπουργό υγείας και γερουσιαστή, στο κτήριο της γερουσίας, Ρώμη 2019.
Με τον φίλο καθηγητή Pierpaolo Sileri, υφυπουργό υγείας και γερουσιαστή, στο κτήριο της γερουσίας, Ρώμη 2019.
Με τον φίλο καθηγητή ενδοκρινολογικής ρομποτικής χειρουργικής Inne Borel Rinkes στο ερευνητικό εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ουτρέχτης.
Με τον φίλο καθηγητή ενδοκρινολογικής ρομποτικής χειρουργικής Inne Borel Rinkes στο ερευνητικό εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Ουτρέχτης.
Με την ομάδα του φίλου καθηγητή χειρουργικής παχέος εντέρου και πρωκτού (Laser) P.Sileri στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tor Vergata στη Ρώμη. (2019)
Με την ομάδα του φίλου καθηγητή χειρουργικής παχέος εντέρου και πρωκτού (Laser) P.Sileri στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Tor Vergata στη Ρώμη. (2019)
Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS, Επεμβάσεις Θυρεοειδούς-Παραθυρεοειδών, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καρολίνσκα, Στοκχόλμη.
Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS, Επεμβάσεις Θυρεοειδούς-Παραθυρεοειδών, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καρολίνσκα, Στοκχόλμη.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καρολίνσκα, Στοκχόλμη, Σουηδία, Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων.
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Καρολίνσκα, Στοκχόλμη, Σουηδία, Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων.
Αριστοτέλης Κεχαγιάς, Ειδικός Χειρουργός, Μετεκπαιδευθείς σε Φινλανδία, Σουηδία, Ολλανδία.
Αριστοτέλης Κεχαγιάς, Ειδικός Χειρουργός, Μετεκπαιδευθείς σε Φινλανδία, Σουηδία, Ολλανδία.
Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Χειρουργικής Οισοφάγου 2019, επίσημο δείπνο. Με τον μέντορά μου καθηγητή Richard van Hillegersberg και με τον συνεργάτη μου Jevgeni Katunin Διευθυντή Χειρουργικής Παχυσαρκίας.
Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Χειρουργικής Οισοφάγου 2019, επίσημο δείπνο. Με τον μέντορά μου καθηγητή Richard van Hillegersberg και με τον συνεργάτη μου Jevgeni Katunin Διευθυντή Χειρουργικής Παχυσαρκίας.
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Παγκρέατος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, Μιλάνο 2019. Με τον καλό φίλο, καθηγητή Mark Besselink.
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Χειρουργικής Παγκρέατος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, Μιλάνο 2019. Με τον καλό φίλο, καθηγητή Mark Besselink.
Επέμβαση κύστης κόκκυγα με Laser, Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS.
Επέμβαση κύστης κόκκυγα με Laser, Αριστοτέλης Κεχαγιάς MD PhD FACS.
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Laparoscopic Surgery, FINLAND.
Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Advanced Laparoscopic Surgery, FINLAND.
Rudolfstiftung Hospital, Vienna, Austria, Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Μάιος 2017.
Rudolfstiftung Hospital, Vienna, Austria, Aristotelis Kechagias MD PhD FACS, Μάιος 2017.